Кой може да участва?

За да участвате в събитието е необходимо да имате навършени 18 години, да попълните формата за записване и след получено потвърждение от наша страна да заплатите съответната такса съгласно избрания брой услуги. Участници между 14 и 18 години могат да участват с придружител и със съответното разрешение от родителите.

Какво представляват отделните карания и как да изберете в кое да участвате?

Събитието е замислено по такъв начин, че да може да се включите в произволен брой дни (1,2,3,4,5,6,7,8 или 9) в зависимост от вашето желание, интерес и възможности. За всеки от деветте дни сме предвидили два типа карания – на самоход по предварително определен маршрут съгласно програмата или с извозване до високите части на планината – Милеви скали, Локвата, Пеева поляна. За район Варвара са предвидени карания на дати 30.04 и 01.05, като за всеки от тези дни са предвидени три фиксирани часа, в които бус ще тръгва от Варвара до Милеви скали. Съответно за район Велинград са предвидени карания на дати 02, 03, 04, 05, 06, 07 и 08.05 като за всеки от тези дни са предвидени четири фиксирани часа, в които ще се пътува до Локвата, Пеева поляна и местността Ачовица.
Моля, имайте предвид, че местата за извозване с бус са ограничени до 12 души за всеки курс. За всяка от групите ще бъде осигурен водач.

Каква е таксата за участие?

Размера на таксата зависи от броя на дните и услугите, които изберете. Единичната цена за участие в еднодневно каране на самоход е 20 лв. т.е. ако участвате за три дни ще бъде 60 лв. Респективно цената за един курс с извозване е 12 лв т.е. ако изберете три качвания за един ден, това ще ви струва 36 лв. Във формата за записване е необходимо да отбележите вашите предпочитания, като имате предвид, че трябва да изберете или опция каране на самоход, или някой от часовете за извозване. След попълване на формата приложения калкулатор ще ви покаже каква е общата такса за участие.

Запознайте се предложените маршрути

В програмата на събитието и в секция “сегменти” сме се опитали да дадем описание на предвидените маршрути, включително разстояние, изкачване, спускане, продължителност, ниво на трудност и т.н. Моля, запознайте се тази информация, преди да направите своя избор.

Краен срок за записване 24.04.2022г.