Кой може да участва?

За да участвате в събитието е необходимо да имате навършени 18 години, да попълните формата за записване и след получено потвърждение от наша страна да заплатите съответната такса съгласно избрания брой услуги. Участници между 14 и 18 години могат да участват с придружител и със съответното разрешение от родителите.

 

Какво представляват отделните карания и как да изберете в кое да участвате?

Събитието е замислено по такъв начин, че да може да се включите в каранията около Варвара или Велинград, или и двете. За всеки от шестте дни сме предвидили карания на самоход по предварително определени маршрути съгласно програмата.

За района на Варвара са предвидени карания на самоход на дати 29, 30 април и 1 май 2023 г. Съответно каранията за Велинград са насрочени за 6, 7 и 8 май 2023 г. Подробности за всеки от маршрутите може да видите в програмата на събитието.

 

Каква е таксата за участие?

Размера на таксата за участие е в зависимост от това, в кое от събитията участвате – ако се запишете само за каранията около Варвара или само около Велинград, таксата е 70 лв. Ако решите да участвате и в двете събития, таксата е 120 лв.

 

Запознайте се предложените маршрути.

В програмата на събитието и в секция “сегменти” сме се опитали да дадем описание на предвидените маршрути, включително разстояние, изкачване, спускане, продължителност, ниво на трудност и т.н. Моля, запознайте се тази информация, преди да направите своя избор.

Краен срок за записване 22 април 2023 г.